Тиха нiчка. Пiсня для дитячого хору

(За мотивами колядки "Пане, пане господарю" )


Тиха нічка в Палестині
Люди мирно спали
Коли в місті Вифлиємі
Ангели співали.

Приспів:
Наш Ісус мале Дитя
Він дарує нам життя,
Щоб щасливо проживали
І горя не знали.

Не в колисці, в тихім домі 
Це Дитятко спало,
В бідних яслях на соломі
Світ наш зустрічало.

Приспів:
Наш Ісус мале Дитя
Так зустрів земне життя,
Став людиною такою,
Як і ми з тобою.

А сьогодні Він благає
Теж такими стати,
Бути схожими на Нього
Добре серце мати.

Приспів:
Ти дорослий, чи дитя
Покажи в собі Христа,
Щоб на тебе споглядали
Й Бога прославляли. 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.