45 - це зовс м небагато

45-це зовсім небагато,
45 – це повен розквіт сил.
Всього найкращого  бажаю  я  багато,
Й думки усі нехай злітають в вир.

Добра я зичу повну-повну чашу,
Хай радість переповнює усе.
Нехай Господь хранить домівку вашу,
І  тільки щастя Ангел хай несе.

Нехай Господь вам завжди помагає,
А Мати Божа  бере під покров.
Хай Ангел вас завжди охороняє,
А я дарую вам повагу і  любов.

Лишайтеся назавжди ось такою,
І посмішка хай прикрашає вас.
Немов весна,лишайтесь гомінкою,
Та  щасливішою ставайте ви щораз.

26.08.2014 р.


Рецензии