Буду я

Я не знаю, де блукає доля моя,               
Сховаю від усіх єдине ім’я,               
Сплітаю чисте світло моїх пісень,               
Вони будуть, наче дощ,               
Теплий дощ в весняний день.

ПРИСПІВ:               
Буду я співати вам, наче птах співочий,               
Буду я літати там, там, де я захочу,               
Вітер в коси заплету, тільки вітер знає               
Ті незвідані шляхи, по яких літаю.

Я вже знала – місяць з сонцем так і не зійшлись,               
Кричала, хто мене почує, озовись,               
Час минає, люди залишаймось людьми,               
Запалімо вогонь доброти, зійдемось ми.

30.06.2006

Пісня "БУДУ Я"
https://www.youtube.com/watch?v=MPMIIW41al8
               


Рецензии