Паспрыяй жа мне, фартуна

Я закінуў вуды ў рэчку,
Рыбкі б паймаць трошкі.
Побач выбралі мястэчка
Прыгажуні – крошкі.


Побач смех, вяселле,гоман.
Рыбе не да ежы.
Памяняў чарвей, ды што там.
Не ядзяць і свежых.


Паспрыяй жа мне, фартуна,
Перакіну вуды.
Можа клюне прыгажуня
На мяне як цудам!


Рецензии