Жыццё - гэта мiг

Жыццё – гэта міг, як кіно,
Дзе ўсяго хапае,
Глядзіш – бы ў акно
З вагона скорага поезда.
Хістае цябе.
Рэйкаў гук
Быццам стуканне сэрца
Паверце.
Боезна,
Але і цікава.

Дзесь - ці там праз гады
Скончыцца шлях,
І тады
Застануцца сляды,
Будзе працяг
У жыцця.

Толькі астаўце душу,
Прашу,
На зямлі.


Рецензии