Побажання

Усім Вам бажаю у Новому році
Хай біди пройдуть немов час на уроці
Завжди хай сбуваються Ваші прохання
Про радість,про мрію,добро та кохання

Хай сонечко світе над Вами ласкаво
Життя немов зірочка буде яскраво
Проблеми приходять лише тимчасово
А щастя завжди,так ще цілодобово!!!


Рецензии