День Господний

Незабаром прийдЕ День Господній,
Може, завтра, а може, сьогодні…

Не дано того знати нікому,
Тільки Господу – Богу Одному.

Як і тисячу років потому,
Люди ходять додому і з дому.

П’ють, їдять і у поті працюють,
Всі грішать і весілля святкують.

Як колись: сніг і дощ, вітер свище,
Тільки прихід Ісуса - все ближче.

Чи готові до цього ми, люди?
Чи не соромно нам тоді буде

Подивитися в очі Господні?
І про це треба дбати сьогодні!


Рецензии