Желанный Гость

До мене Ти заглянув у вікно
І засвітилась сяйвом вся кімната.
Тебе чекала в гості я давно
І зустріч ця для мене – справжнє свято!

Усе сміття з кімнати і з душі
Ретельно перед цим я вимітала.
Сама собі казала: «Не гріши,
Ти ж все життя на Нього так чекала!»

А Ти дивився… Погляд Твій ясний
Світив мені, мов сонечко яскраве,
Любов Твоя, неначе, дощ рясний,
Омила мою душу так ласкаво.

Я враз відчула в серці чистоту,
Якої від народження не мала.
Ти радість дарував і доброту,
А я усе з подякою приймала.

І зустріч ця змінила все життя,
Мій розум, моє серце, навіть, мрії.
Мій шлях лежить у вічне майбуття
І лиш на Тебе маю я надію.

Я дякую за те, що це – не сон,
Що Ти знайшов мене у цьому світі.
В моєму серці ТИ займаєш трон!
Тепер я можу жити і радіти.


Рецензии