Не ме питай

НЕ  МЕ  ПИТАЙ
Росен   Русев

Не ме питай какво в тебе харесвам,
погледни ме в очите,
попитай сърцето си,
нека то да изрича неказани думи,
да поиска живот като в приказка.

Нека гласът ти ромоли във слушалката,
да ми напява рими и проза.
Упоен от тях да не мисля
за километрите път растояния.

Нека от тебе боли ме главата,
дори кръвното нека подскача.
Но да чувам звъна телефонен и
" Как си мило?"  - Колко е хубаво!
И сърцето ми,
нека прескача...


Рецензии