Ми втратили ангельський смак

Ми втратили ангельський смак,
Забулися в світі теорій,
Ілюзій, не наших історій.
Усе на полиці, забутих книжок.

Але ще не пізно почати спочатку,
Закрити всі двері,
Шукати в папері
Маленький  потертий рядок...

Я бачу це в вирі шалених думок
Шумить диким вітром,
Летить непомітним,
Минулий, наступний і кожен наш крок.


Рецензии