Божа воля

Не я пишу вірші
 я просто їх записую

Лиш почуттями наповняюсь. Та стаю іншою

Я радію
що талант приходить
І музу до душі приводить

Ми весело проводим час
Та не живе талант постійно в нас


::(((((((((())))

Поки страх мене не мучить і нічого не болить
Мені добре і не скучно я бажаю далі житьта навстріч біда біжить
І я не знаю
як від болі свою душу захистить


Рецензии