Вже 10 л т минуло з того дня

Вже 10 літ минуло з того дня,
Коли в обіймах в тебе  опинилась.
Знала про те,що в тебе є сім'я,
Але в тобі ніяк не помилилась.

Прийшлось  багато разом пережить…
Прийшлося вислухать наклепи,побрехеньки.
Та  час невпинно стрімголов  біжить,
Та чуєм одне одного серденьком.

Щаслива я від того,що ти є,
Щаслива,що ти є на  білім світі.
Зізнання ти не раз почув моє…
Серце щемить й продовжує щеміти.

За все спасибі  золотко…за все,
Ти особливий в мене й  незабутній…
Пояснення у цьому  є просте:
Люблю  тебе й  любитиму в майбутнім.

Прости за те,як болю завдала,
Прости за те,що мусів пережити.
Прости за те,що я  любила,як могла…
Люблю й тепер  …й продовжую  любити.

04.05.2014 р.


Рецензии