судьба суд божий

 Боюсь зі страхом зустрічатись
боюсь страху свого боятись
 боюсь я болі
боюсь страждань боюсь смертельних ожидань
боюсь хвороб боюсь невдач хоч ти танцюй хочь ти заплач уже нам спечиний калач
Від судьби все получаєм
То радієм то скучаєм кару Божу відбуваєм


Рецензии