Згадкою теплою

Вітер на волі наспівує тиху мелодію.
Віти хитає.Гне гілля до краю землі.
Щось гуркотить по дорозі,збиває рапсодію.
Лишень радіє хатинка в плакучій імлі.

Верби до річки тулилися станом невінчаним.
Тонший чи грубший? Що просвіт у думці несуть.
Ніжним коханням і поглядом. Грішними,вічними.
Звісткою,радістю...в цьому житті,-її суть.

Згадкою теплою. Вірою в спільне майбутнє.
Тільки довірою. Тільки бажанням думок.
І теплотою в жаданні...одною. І цілою.
Іншої ні. Ні,-ніколи. Щоб в дощ,не промок.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии