Ведмеж гливи

       Ведмежі гливи


Бог був,
того ж не було, —
З глибини лісів
наче гуло!
Дерево мов профрезоване, —
і між коріннями дерев
інформація
показова...


Велике й худе —
його гливи
зняло, —
він чує,
якби в цьому
лісі що йшло...


В мій ріст
наче профрезовано
дерево.
Нема черева в мене,
нема — черева.


«Воно худе
високі
гливи
взяло».
Бог є,
його не було...

22.05.2015


Рецензии