Народам для надбання Христа

Ображайте — лише святих…
Найдіте святих!
Безплатно для них — і
надзвичайно корисно;
І на вашу прозорість — ні риски
І дим не йде
як піде — то на них.


Ображайте лишень дітей:
«чужих» дітей…
Їхнє є Царство небесне.
І — не знають, чи дим є.
І звідки іде.
Не в’яжіть грязь до грязі, —
то месники.
Нехристиян до нехристиян?
Собі
ви месники…

07.06.2011


Рецензии