Не вистача

Інколи так хочеться ніжності ,тепла,
Звичної приватної розмови,
Щоб рука бажАна у моїй була
Та і почуття з відвертим словом.

Глибина очей ,щоби милувала,
Серце моє змушувала битися,
Щоби іншу душеньку,моя зігрівала
Страсті відчуття ,щоби напитися.

Може посміхнеться хтось ,від моїх бажань
Буде глузувати ,злісно тішитись.
Марно написав я… ці вірші нажаль
Та то не біда ,не буду вішатись.

Знаю, що прийде... відповідний час
Серденько оте усе ж відчує,
Що у долях двох місце є для нас
І до мене  хтось жагу відчує.
Сосєдка О.Д.          09.01.2018 р.


Рецензии