Вже 40 дн в минуло в дтод

Вже 40 днів минуло з того дня,
Як полягли безсмертнії герої.
Як тіла їхні прийняла земля,
Як всі вони зібрали тут набої.

Вже 40 днів минуло відтоді,
Як  ріки крові потекли майданом.
Як  гинули в нерівній боротьбі
Герої сотні з нелюдом -  тираном.

Вже 40 днів минуло,наче мить,
Як рана України розятрилась.
Та рана й по сьогодні всіх болить,
Адже  слізьми Вкраїна вся вже вмилась.

Вже 40  днів  минуло,наче  день,
Коли життя  герої всі віддали.
І  слухали  жалобних лиш пісень...
На порятунок всі вони   чекали.

Вже  40 днів  сплило ,наче вода.
Лунали постріли і гинули герої.
Коли герої  віддали життя,
Й зачервоніли вулиці від крові лиш людської.

Вже 40 днів герої в небесах,
Без них домівки   тут же  опустіли.
Та сняться нам вони у наших снах,
Але,на  жаль, навіки оніміли.

Вже 40 днів ми молимось за них,
За їхні  душі й неньку  - Україну.
Нема байдужих ні дорослих,ні малих…
Наші молитви до Бога за них линуть.

02.04.2018 р.


Рецензии