Слова

2.12.12.
Гарні слова Укаънські,
Дивні на наш погляд Англійські,
Нам наші миліші,
Слова Українські найдобріші.
Ось погляньте - Нічка,
Слово ніжненьке, наче Стрічка,
В волосся дівчаче заплітає
Що вечора мати, як дівча спати лягає.
Ранок прийде, мама заплете
Нову стрічку біленьньку, за те
Їй День допомагати не забуде,
Дівча весь день щасливою буде.
Слова, як мелодії річка,
Гарний День і ніжна Нічка,
Все у нашому житті грайливе,
Говоріть Українські слова, життя буде щасливе.
На Нічку зло війною не піде,
Там вороженьків воно не знайде,
В ніжній мові в словах грайливих,
І в Ніч і в День повно щасливих.
Коси жіночі,
Косички дівочі,
Чуби хлопців дратівливих.
Оселедці Козаків примхливих.
Ніч вічно з нами буде
І Сонечко Українців не забуде.
Слова наші їз серця лунають,
Люди наче серцями розмовляють.
Почуйте мову.
Коли мати співає колискову,
Іншій мові в серці місця немає,
Так ніжно Українська лунає. 


Рецензии