Вийди до мене, пташечко, прошу

Вийди до мене,пташечко,прошу –
Слова кохання всі тобі скажу.
Вийди до мене,пташечко,прилинь,
Своє гніздечко хоч на мить покинь.

Вийди до мене,я тебе молю,
В саду вишневім у твоїм стою.
Вийди до мене тя благаю я,
Вийди,кохана  пташечко моя.

Вийди до мене,вийди,не барись,
У мої вічі пильно придивись.
У мої вічі заглянь же чимскоріш,
Моє серденько більш не край,не ріж.

Тебе єдину лиш кохаю я,
Моя пташино,квітонько моя.
Тебе кохатиму впродовж всього життя.
Приворожила постать м’я навік твоя.

08.06.2014 р.


Рецензии