Патр оте, кохай Укра ну

Патріоте, кохай Україну, як кохану дівчину кохай
Не будь байдужим, надію в краще ти май
Пишайся її незалежністю, що ти там живеш
Велика гордість, що саме на цій землі, колись ти помреш

Вже хтось помер, а хтось ще живий
Недавно прийшов до нас переворот новий
Євромайдан то приклад патріотичності
Але сталося все не по справедливості

Вся влада виявилось, що вовк в овечій шкурі
Не треба було довіряти тій тонкій натурі
Що звала себе президентом, вожаком народу
Зек то є зек, виявилось я дививсь, як у воду

Треба було гнати його назад в клітку
І закрити назавжди за ним хвіртку
Хай би сидів собі у камері, було б краще всім
Не приніс він радості нікому, геть зовсім

Україна - це велична країна, країна серед країн
Вона так і манить, як наркомана героїн
Це хвороба всього життя, вона невиліковна, її не позбутись
Хочу, щоб на цій землі все було добре, моя мрія повинна збутись

Всі хочуть в Європу, але не всі готові нове життя прийняти
Наші люди не звикли, що їм хтось колись зміг щось забороняти
Щоб спільна мрія повноважень набула
Потрібно всім разом в неї повірити сповна

Якби кожен громадянин був патріотом
Ми б скоро вибороли бажане кров'ю і потом
Але все частіше патріотизм набирає нової швидкості
Нехай вороги починають турбуватися, адже нам не забракне сміливості

Україна завжди була сильна, непохитна і вільна
Ніхто ніколи не зможе поставити її на коліна
Вона ніколи не прогиналася під тиском ворога
Україна - це сенс буття , це моя життєва дорога

24.05.2014.


Рецензии