Полон емоц1й

Я знов у полоні емоцій,
які воюють не на жарт.
На них не діє слово "досить",
тому і серце б"ється не в такт

Чому воно болить так сильно?
Як зупинити ті страждання?
Чому це так? Яка причина?
Може все це від хвилювання?

Чому той біль такий нестерпний,
і дихати мені так тяжко?
Чому той світ такий непевний,
що нема надії на завтра?

Переживаю аж занадто
за зовсім непотрібні речі
і покладаю все не варте
на свої тендітні плечі

Як же скинути ті тягарі
з плечей на землю чи підлогу?
Чому випало саме мені
все це на мою долю?

Тут існує багато причин,
І хочеться все з"ясувати,
Чому це стало саме таким,
і чому так, а не інакше

А відповідь лише одна,
і для неї один варіант:
Як спокійна моя голова,
мрій у мене повно і бажань...

©Тамара Цегельнюк
07.01.2018


Рецензии