З Рiздвом 2018!

Коли засяє зірка рання
Й Свят-вечір вступить у права –
У найсвітліші побажання
Прості складаються слова.

Про щиру дружбу й незрадливість,
Про чистоту думок і фраз,
І щоб усю несправедливість
Забрав собі минулий час.

Хай світлом Божим осяває
Усіх людей святе Різдво.
Душа образи забуває
І обновляється з Христом!


Рецензии
Наталочко,щиро дякую за побажання.І я приєднуюсь до привітань. Різдвяних свят веселих та щасливих !!! Добра,тепла,любові!!!

Вера Бондаренко-Михайлова   13.01.2018 19:40     Заявить о нарушении