Хто помешае ля нам дрощы жраты

Да і, вабщэ, Ёж дружбан

Западу хочеца только б не Путю!
Как-то бо ф шахматы Сёмка ш горазд.
Вот і нахлопвают нам кон3буціjКі зь.
Ібо куда мы без шамк.

Мы тута зарэ возьмэмо Маньку б.
Коб куб подпіліваць, віш лі, ха-ха.
А тута кто-та кажэ: а на це
Фігусю выкусі з буцом от в нас!

Хочеца j нам тут хліба з дрожжамы ж.
Да вот і быз можня вгробыць улад.
Ну, хы, добавыць мал-мал свынякыj,
Ціпуся, скажым, чырвя.

Шо вытэ хочытэ? Зэрня с фуражніj?
Алі кабы да іс чыстава ржань?
От і пычітэ самы хоть в Янавы
Шося з грыбамы у Вась.

Мы тут купылы загуслу смытанку.
Ложка 100іть ажны в вамп.
І срок храненя самыj-наjсамыj!
Шо ж то добавыла мразь?

Шоб жэ вы зналы, ек нас зажалы вжэ.
От було б ділка вжэ к маньк!
Да но ныякыj ковтун ны осравсь шэ ж
Од отрубів навыть хваjн.

Добрая гнілька повсюды шыкарна!
Го! Ты дывы но на Славк:
Шо ля мні квакНуль?! Марш, падла, с хаты!
І вот пузько вжэ нормальн.

Так мы всекда, хэ, сражаемсь с Кентавром.
Шо нам тоj ёлупень-гад.
Він жэ і цыфрыj шэ ныц ны бачыть,
А ны j прогноза з ны дасць.

Ну, шо ж, год ны-ыкс3мальн!
Глоба бо Ёжыка мняв зь.
Веліколепна ль пророчыца Ванга?
Гэ, дак вона жэ слыпа.

...шо, ныпонятны шэ j вам конТрыБуjЦыjкы?
Гот пак трояк ныкуда.
Ну, а колы ж Коляда началась?
З нашыjі ж эры хрыстьянск!
Вот і счытаjтэ, лычітэ года:
Плюс-мінус 5 множ на 2

...вот і снегурк по торта


Рецензии