Шумлять смереки

Такі ми різні, ніби світло й тінь
І нерозлучні мов два берега у річки.
Для мене ти  -  найкращий за усіх,
А я твоя улюблена Марічка.

Шумлять смереки, ніби гомонять,
Пташки у вирій зажурившись відлітають,
Дуби засмучені стоять,
Назавжди у нас спокій забирають.

О,  диво – Всесвіт, хто тебе пізнав?
І хто побачив там за горизонтом сонце?
Спішив за ним…, не наздогнав…
І просить: «Зазирни хоча б в віконце!»


Рецензии