До душi...

А тиша мені до душі,
Я гублюся з нею у часі.
І пишуться гарні вірші,
Я наче лечу на Пегасі...

А мрії,солодка їх мить
Тихенько і тепло у хаті.
Десь ніч за віконечком спить,
І друзі мої всі пернаті...

Вже б варто лягти і мені,
Бо вже недалеко до ранку.
Зірки в золотому вбранні,
Ясніють у небі серпанком...
07 01 2018 р
Вікторія Р


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.