Водоспад ГУК

               
Тут навіть в спеку прохолодно,
Бо в струменів багато рук.
Летить так водоспад природно
Під назвою "Карпатський Гук".

Гірське свіжішає повітря,
А від води і шум, і стук.
Бо так співає, (ви повірте),
З височини летючий "Гук".

Поглянеш - серце завмирає,
Та в рокотінні водоспад
Свій біг й на мить не зупиняє,
Красу примножує Карпат.
 
Від крапель - мов фата вінчальна,
Вона і піною, й дощем,
Завжди весела, не печальна,
Сховатись змусить під плащем,

Якщо наблизишся до "Гука",
Немов пірнеш - тому порука.


Рецензии