Таксi для Дiда Мороза

Дід Мороз – це Санта Клаус!
Тільки він завжди з Снігуркой.
Втім несе святковий хаос.
Подарунки з прибауткой.

Як же він у кожусі
Потрапляє к нам в оселі?
Подарунки вносить всі,
Геть не відчинивши двері.

Я, щоб він не заблукав,
Добру справу вніч вчинив!
Щоб мене він не шукав -
Х-о-л-о-д-и-л-ь-н-и-к
в
і
д
ч
и
н
и
в
!
А вночи тут сон приснився
Холодильник – хлоп дверима!
То таксист не забарився!
У Лапландію по зиму.
Здивувався, жартома,
Що санчат вже тут нема.
Дід Мороза він спитав: -
Хто таксі
тут
з
а
м
о
в
л
я
в
?

=GoldKing=07.01.7526 С.М.З.Х. (2018)


Рецензии