Р ЗДВО

Зійшла із неба благодать
Ми дослухаємось до неї
Не поспішаємо гортать
Свій календар. В своїй оселі
Ждем, що прийде до нас спасіння
Бо так молилися за це
Та розділились знову тіні
І рухаються. Дійсно все
Уже записано у планах
Які плануємо не ми
Але засмучуватись рано
Ще є час до кінця зими
Та календар перегорнувши
Сторінку знайдемо нову
Душею світ увесь обнявши
Молитву скажем  Різдв’яну


Рецензии