Ставлення до життя

Моє ставлення як ваше в голові неначе каша
То люблю
То все проходить
Зло між нами бачу ходить щастя моє убиває найрідніших віддаляє
І я міняюсь на ходу ну куди це я бриду?
А до Бога що не знала
 життя тяжке тому я мала


Рецензии