Не угодить

Співом я своїми набридла?
Так є їнші співуни:
І народні – іще теплі,
Й ті, що були й одцвіли.

Ненароджене – чекайте.
Якщо й це для вас не те…
Себе маєте за знайки?
Говорити марно. Все.
7.01. 2018 р.


Рецензии