Заколядував

Коляд ,коляд, колядниця-
Щезла з столу паляниця,
А за нею вся горілка,
Ковбаса і холодець.
Стало якось дуже гірко,
що підсхуднув гаманець.
Якщо будете ласкаві
То насипте грошенят.
Коляду зустріньте з нами
І дай Боже добрих свят!


Рецензии