Ангел Свiтла

Ангел Світла

Я Ангела бачив у людській подобі
Світло неземне це було у тобі
Все виглядало настільки правдиво
Я й незчувся як повірив у це диво

Сонце як німб твоє осявало волосся
Опустити очі вниз мені довелося
Світло неземне мої засліпило очі
Світло яке так чекав я мороці ночі

Це випадково або так було треба
Бог послав мені Ангела з неба
І руки самі тягнуться до Світла
А на лиці аж посмішка розквітла

Я хочу і буду туди де Світло
Я знаю мені це так необхідно
Таких людей не зустрічав я ніколи
Щоб світ ставав миліший навколо

Один твій погляд одне твоє слово
І у мене наче пропада дар мови
А серце починає битися так часто
І більшого мені не треба щастя

І нічого що між нами відстані далекі
Та мені з тобою бути дуже легко
Душа моя так горнеться до тебе
Що здається більше іншого не треба

І неважливо що подумають інші
Для мене ти будеш важливіша
Так було так є й так буде
І неважливо що говорять люди

Бо ти для мене Ангел Світла
І ти необхідна мені як повітря
Я хочу і буду вдихати повні груди
Так було так є і так буде!

Автор: Міша Стан, село Угля, 5 січня 2018 р.


Рецензии