Верба похилилась

Біля ставу низько – низько
Верба  похилилась,
Біля неї  близько - близько
Дівча зажурилось…

І  красунечка тополя
Гілочки схилила,
« Ой, ти доля ж  моя, доля
Чом тебе зустріла? »

Чорні брови, карі очі
В душу ви запали,
Загубили дні і ночі,
Серце  розірвали!

Зірвав квітку та й покинув,
Мабуть розважався…
А для неї  світ загинув,
Бо він насміявся.

Любі сестроньки, кохайтесь,
Не всім  довіряйте,
Дуже пильно придивляйтесь –
Життя  не  зламайте!


Рецензии