I ось залишилася книжка едина

І ось залишилася книжка єдина...
Її обережно кладем на коліна.
Її ми гортаєм уважно, поволі,
читаєм її у неволі й на волі.

Та книжка проста не впадає у око,
проте її сенси у серці глибоко.
І хочеться знову торкатись сторінки,
яка нам життя розкриває відтінки.

Та книжка єдина земними вустами
говорить із нами простими словами:
дарує нам спокій, дарує надію
від Марка, Івана, Луки і Матвія...


Рецензии