звычайнасци маёй...

...Звычайнасці маёй,
           О колькі слоў
           Пра цноту.
           Святло гарыць-
           Пра што яно са мною гаварыць!

           Пра барву кветкі дзе,
           Пра схіл-
           Ужо не такі высокі,
           Дзе дрэва -марыць нерухома,
           яК ПОСТАЦЬ НЕЗНАЁМЫ.


           пРА ТЫЯ СВЕТЛЫЯ ЧАСіНЫ-
           СМЕХ ВУСНАў САКАВіТА -КПіННЫХ.

             ... зВЫЧАЙНАСЦі МАЁЙ,
                ЗБЯЛЕЛАЙ, ДЫ ЗЯЛЁНАЙ,
                дЫ ЗАЛАТОЙ, ЧЫРВОНАЙ.
            дЗЕ ШАНЕЦ ЕСЦЬ  ЗГАДАЦЬ УПОТАЙ-
            НЕЗЛіЧАНАЕ ХАРАСТВО...
            пЯЛЁСТКАЙ -ПРЫЛЯГЛО.


       
             
          
               

         


Рецензии