Минув медовий мiсяць...

Вже знову вiтер бiлi хмари мiсить...
Лiтак пiрнаэ в небо нiжно-синэ...
Так швидко пролетiв "медовий мiсяць"....
Залишились лиш спогади щасливi...
I будете не раз гортати фото...
У серцi тодi буде щем та трепiт...
А в пам'ятi залишиться надовго
Поiздка перша у жАркий Эгипет...


Рецензии