З Р звом вас в таю!

Кутя на столі. Із Різдвом я вітаю
Далеких та близьких-всіх друзів своїх-
Хай в скруті й тривозі вам Бог помагає,
Який народився сьогодні, Вас всіх.

Сідайте до столу-хоч в мене не густо
Та я від душі вас усіх пригощу-
Беріте варенички з маком, капустку,
Мої огірочки та з медом кутю.

Як тільки зійде в небі зірка вечірня,
Піднімемо чарки за Божую мать,
Подякуєм ій, що в ці славні хвилини
На землю зійшла неземна благодать.

З народженням сина, Іісуса Христоса
Її привітаємо та нас усіх,
Та славим Отця,-ДИВО це відбулося
Лише з його волі, щоб знищити ГРІХ

Людський, що з часів ще Адама та Єви
В душі поселився та вкрав благодать!
Отож перекусимо з вами й підемо
До церкви на службу Різдво Зустрічать.

Молімося з вами ми й за Україну,
За мирний світанок й вечірню зорю,
За батька та матір, за доньку та сина,
Хай Боже почує молитву мою.

Подякуєм з вами, що ДИВО збулося,
Що Діва Марія нам сина дала
У поміч. Й славімо Іісуса Христоса,
Щоб він нас наставив на добрі діла!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.