В вчар на тремб тах заграли

Вівчарі  на  трембітах заграли,
Сонце  за обрій  зайшло.
Скликають овець до кошари,
Витирають спітніле  чоло.

Вівчарі на  трембітах  заграли -
З полонини відлуння  іде.
Пісню  гучну  заспівали,
Як  світанок за ніччю  прийде.

Вівчарі  на  трембітах  заграли -
Посилають в  домівки привіт.
Трави  зелені  буяли,
Й  між ними чар – зілля  є  цвіт.

Вівчарі  на  трембітах  заграли,
Срібні  роси  на  трави падуть.
Вже овець  у кошару  загнали,
Й багаття розвести підуть.

Вівчарі  на  трембітах  заграли,
На  небі  зірки  мерехтять.
Та  спати вони не  лягали  -
Про  життя  щось  собі  гомонять.

06.01.2018 р.


Рецензии