Автографы

               
1.
Ти любиш вірші, і твоя рука
Гортає книжку ніжно й бережливо.
Глибокий розум в кнжці  відшука
Слова кохання, лиш воно є диво.

Хай мрія полонить, і вірш не відпуска,
Бо ти поезія - сама, вона тобі не "чтиво".
Для тебе вірші іще й як важливі,
Бо почуття вирують, мов ріка.

Нехай звучать слова красиві,
Летить душа в піднесенні, пориві
І серце вічную любов в тобі плека.

2.
Природі гріх на зиму ображатись,
Зими не буде - годі ждать весну.
Як зиму пробудить для проводів зі сну?
А дітям як й коли із гір кататись?

В житті зустріти зиму треба без печалі,
Бо ми, якщо й відкрили щось, пізнали,
Залишимо у спадщину нащадкам.
Про юність будем дуже раді згадкам,
 
Бо, як і ти колись, дзвінкоголосі
Знайомих дітлахи загрались на порозі.
               


Рецензии