думки про Рiздво

Чекаєш цілий рік того Різдва,
І справді віриш, що трапляються дива...
Але трапляється все навпаки - розчарування...
Не справдилось ще жодного бажання
За стільки років довгого чекання...
***
А може цього року пощастить
Й настане ця щаслива дивомить?!

06.01.2018

Якщо вам в це Різво не пощастило,
Це будем зовсім вже несправедливо!))


Рецензии