Красунi -украiночцi

Чорнії брови, карії очі,
Темні, як нічка, ясні, як день...
К. Думитрашко

               
Якби поет твої побачив очі,
То закохався б він в ту ж мить.
Про брови й очі, що темніші ночі,
Романс ще б кращий зміг створить .

Не тільки б колір він очей побачив,
А й розум, глибочінь у них.
Як дві зорі вони неначе,
Мов світочі вони для всіх.


Рецензии