Попитай ме

    ПОПИТАЙ  МЕ
   йорданка  Радева
   росен  Русев

 Не си отивай!...
Моля те, недей!
Ти нямаш ветрове
от сънища да гониш.
Постой със мен!...
Попитай ме какво ми е.
И защо ли ми е
толкова хубаво.
когато с теб говорим.
Попитай ме
дали ми е добре,
когато теб те няма.
Попитай ме дали
не искам да те виждам?
И щом протегна
празни двете си ръце,
срещу тях опора
да намеря в тебе.
Попитай ме
какво е да си сам
и само телефонът
да ни свързва.
Попитай ме как
обичам да се вслушвам
в теб и топлите ти думи.
попитай ме....
Попитай ме!
Аз само ще те слушам...


Рецензии