Свето

 
Свето – свето – свето – свето –
Свето – ЧТО-ТО, светоГДЕ-ТО!
СветоТАМ и светоТУТ,
СветоРЯДОМ и ВОКРУГ.
СветоДЕНЬ и светоНОЧЬ,
СветоМАЛЬЧИК, светоДОЧЬ,
СветоТЕНЬ и светоМРАК,
СветоСЧАСТЬЕ, светоБРАК…
       

Ирина Зинченко (нап. в 1983г.)


Рецензии