Каяття

Так важко на душі, так щемно,
За все, що трапилось  -  моя вина,
І  зустрічались ми даремно,
Вже б краще залишалась я одна!

Все, що було колись важливим,
Що серце й душу гріло уві сні
Здається зовсім непотрібним  –
Відповідать за все тепер -  мені!

Не справдились мої надії
І не відчула я твою любов,
Пропали спогади і мрії
І невимовний біль у серці знов.

Так пізно каяття приходить
І смутком мою душу огорта,
А доля котрий раз уже доводить,
Що ти не той  і я уже не та… 


Рецензии