Кохання перше

Моє кохання перше, молоде
Так щастя жде і серце зігріває,
В країну спогадів і мрій зове
І все про нас з тобою добре знає.

Живу надіюсь, мрію і люблю
І Богу дякую за його милість,
І в снах і наяву тобою я живу
І сподіваюся на твою щирість.

Так часто мені болю завдає,
Що не судилося нам  бути разом,
Що доля навіть шансу не дає
Прокинутись в твоїх обіймах рано.

Плекаю в серці я свою любов,
Що вірно зветься перша і остання,
По крапельці стікає з мене кров,
Я в відчаї – втрачаю я кохання!

І все ж надіюсь, вірю і люблю
І так чекаю на твоє зізнання,
І в снах і наяву тебе зову,
Кохання хочу я, а не страждання. 


Рецензии