Болюча тема... зарево в йни

Болюча  тема…зарево  війни,
І запах  диму,згарища ...все в крові.
Голови кладуть батьків наших  сини,
Які  зростили  їх  у вірі  і  любові.

Болюча  тема…постріли з гармат,
І міни рвуться  знов  на  полі  битви.
Поліг  там не  один наш син і брат,
І молим всі  до  Господа  молитви.

Болюча тема…горе, смерть   і  жах.
Ні вдень,ні ніччю залпи не вщухають.
Від  багатьох  лишився  тільки прах,
І нелюди назад не  відступаюсь.

Болюча  тема…страшний  пекельний  біль,
І стогін  хлопців  ,поранених  врагами…
А хочеться,щоб  несли хліб  і  сіль
Й  зустріли їх  живими з  рушниками.

05.01.2018 р.


Рецензии