Чакырт сооктор чагаанда

Таскылдарай, ;з;кт;й
Чагаан сооктор чакырайт.
К;ндер иле узалайт,
Ыш ч;йилет те;еерлей.

«Кыш ортозы эмтир»-деп,
Айучагаш а;данат;
Энези де улу тынып,
«Укта балам!»-деп айдат.

Тийи;ештер к;р;нбейт,
Байла, олор амырайт…
Корон сооктор калаптыйт,
Алтай јылу ;рг;;лейт.


Рецензии