Апокрифи

Із тими Дружимо
Хто стане глибинним
Свої Цвітаєві, Свій Пастернак
Художники, обезславлені - процвітають в погребах
В істинних мислителів – кухні в недоїдках

«Ядра чистый изумруд…»;
Свиньи поённые Вином,
Гифкой, вечно падают во рвы
Полны сотлевшей ржы…
Только советы едят Чёрный хлеб…
Ан, нет! И Сосед!

Люди, частіше дивіться угору!
Не пізнавши – не пізнаєш;
Жаль – це наче, коли тебе мордою тягнуть назад об асфальт
Совість – користь для навколишніх
Хто щукає Правди – шаритеметься Вічним Жидом

2017-12-28


Рецензии