Nuclear disputes

North Korea is so strange - time to do the regime change!
Ходим строем, вместе машем – вас ракетой мы размажем!
Hey, come on, stop this bull! Mine is bigger – don’t be fool!
Нас тебе не испугать! Мы не будем отступать!
Listen to me, little man! Just give up – that is your plan!
Хочешь сатисфакции? Ядерной реакции?
You wanna feel merrier? I’ll bring my aircraft carrier!
Твои потопим корабли! Есть подлодка и угли!

Every day two men in suits have these dangerous disputes.
Кто же остановит их? Кто помирит тех двоих?
...Это может только он - Ленинградский сверхшпион!
            
                2018


Рецензии